Absoluts i Almescles per a Perfumeria (43)

olis Essencials (172)

Olis Vegetals 100% Naturals (77)

Aroma Chemicals - Fraccions per a perfumeria (139)

Ceres Naturals per fer Espelmes (14)

Cursos cosmètica natural Maese Pau (3)

Essències Aromàtiques de Composició Orgànica (73)

Fixadors Naturals per a Perfumeria (114)

Hidrolats Naturals Cosmètics (27)

Productes per fer Cosmètica Natural (76)

Resines Naturals i Fustes Aromàtiques (37)

tintures (156)

Què opinen dels nostres clients/es?

RESEÃ'AS

Judith Herrera
Judith Herrera
2023-10-18
M'han cobrat 44€ per un "Oli de Nou" de 500ml cadascun, els quals vaig demanar dos pots, i em cobren 41,88€ més per l'enviament per suposadament passar-se de 2 quilos, vostès em veuen cara de tonta? 2 pots de 500ml cadascun, és en total 1k. A sobre de tot això, em cobra 9,63 € més el repartidor. I per rematar-la, m'envien un pot caducat de fa 4 mesos. No els torno a comprar més res. Manada d'estafadors.
Ariadna Març
Ariadna Març
2023-09-15
Espectacular matèria primera, atenció i preu, tot de deu. No hi ha dubte que és el millor lloc per anar a comprar els ingredients per als teus propis potingues, sense oblidar que a més a més contribuïm al comerç local i fins i tot a millor preu que les grans empreses! Sempre ho recomano, seguiu així nois, sort que existiu!
Josep Román Rodríguez
Josep Román Rodríguez
2023-07-13
Excel·lents essències, amb grans aromes.
Mayra Alejandra Zabaleta
Mayra Alejandra Zabaleta
2023-06-26
És un lloc meravellós, trobem justament el producte que buscàvem, ens van explicar pas a pas i amb detall el seu ús. L'atenció 10/10
Ricardo López León
Ricardo López León
2023-05-25
Ampolles sense precintar. Ni dates de caducitat.
Carlo Laura
Carlo Laura
2023-05-22
È gairebé un anno che compro dall'Italia prodotti per profumeria. Hanno un'ottima qualità/prezzo, sono gentili i puntuali pronti sempre ad accontentare il client. I prodotti sono buonissimi la prova il fatto che ne ho più vaig donar 100 tra oli essenziali i fragranze. Spero continuino amb il loro lavoro di ricerca perxé sono verament top nel settore della profumeria i materie prime. Complimenti a voi 👏
Àfrica Cañizares Ruiz
Àfrica Cañizares Ruiz
2023-05-17
Sóc consumidora per al meu centre ia nivell personal. Envio els meus clients quan busquen un referent de confiança, honestedat, professionalitat, qualitat i llenguatge clar que m'encanta! 😝avui em van regalar un sabó d'Uds d'una clienta que us visito la senana passada com a agraïment.
Aduna olaizola galardi
Aduna olaizola galardi
2023-04-24
Leku zoragarria!! Eguzkitarako krema, kolònia eta zorriak kentzeko lozioa erosi ditugu. Tracte ezin hobea, jakinduriaz betetakoa.
Virginia Edreira
Virginia Edreira
2023-04-11
El local és una botica preciosa i petita, això sí, cal trucar al timbre. Em van assessorar encara que jo ja anava amb les idees clares, però en vaig sortir encantada amb els productes i el preu, definitivament tornaré
Coneix aquí els nostres nous productes.

NOVETATS

Descobriu els nostres productes estrella: tintura 

MAESE PAU
PROVEÏDORS DE MATÈRIA COSINA PER A COSMÈTICA NATURAL I PERFUMERIA PROFESSIONAL

Els nostres Serveis

Coneix els nostres serveis. A Maese Pau som especialistes en Cosmètica Natural i Perfumeria Professional, distribuïm les millors matèries primeres per a l'elaboració de perfums, productes de cosmètica, saboneria i tractaments naturals.

Comptem amb assessorament personalitzat per als nostres clients, desenvolupem formulacions per a perfumeria i cosmètica natural de primera qualitat.

PER REBRE INFORMACIÓ D'ESDEVENIMENTS, CURSOS PRESENCIALS I CONTINGUT DEL TEU INTERÈS

Subscriu-te al nostre bloc i rep informació actualitzada.